U subotu, 01. travnja 2023. godine održano je Međužupanijsko natjecanje Mladih KKŽ i BBŽ. Domaćin natjecanja bila je I OŠ Bjelovar, a natjecanju je pristupilo 8 ekipa:  4 Podmlatka – OŠ i 4  Mladih – SS. Od ukupno 6 radnih pozicija- radilišta- na četiri radne pozicije rješavali su se pisani ispiti iz područja provjere znanja o: Međunarodnom pokretu Crvenog križa  i Crvenog polumjeseca, Hrvatskom Crvenom križu, Međunarodnom humanitarnom pravu, ljudskim pravima i pravima djeteta te i ispit iz prve pomoći. Na dvije radne pozicije članovi ekipa praktično su prikazali znanje i vještine iz pružanja prve pomoći, te i oživljavanja. Natjecateljske ekipe su  se rotiranjem izmjenjivali na radnim pozicijama, odvojeno za podmladak i mlade.

U kategoriji podmlatka pobijedila je ekipa  OŠ Koprivnički Bregi ( GDCK Koprivnica), a u kategoriji mladih pobijedio je Dom učenika Bjelovar ( GDCK Bjelovar).

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju, a pobjednicima čestitamo i želimo im da našu i KKŽ dostojno predstavljaju na 24. nacionalnom natjecanju Mladih HCK, a koje će se održati 13. svibnja 2023. godine u Zagrebu.